Menu

Menu

Een unieke formule in combinatie met ervaring dat is onze kracht.

Aankoopbegeleiding

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen? De woningmarkt is vaak een onbekend terrein, helemaal als u naar een onbekende stad verhuist. Wij zijn er voor u voor een complete aankoopbegeleiding. Aankoopbegeleiding wil zeggen dat wij u als aankoopmakelaar helpen bij het kopen van een woning. De aankoopbegeleiding bevat alle fases van het traject om een woning te kopen, zoals het vaststellen van de waarde van de woning, het eerste bod bepalen, sterk onderhandelen tot en met de handtekening bij de notaris. Zo helpen wij bij de beste aankoopbegeleiding in en rondom Breda.

Aankoopbegeleiding Breda

Aankoopbegeleiding Breda van uw eigen aankoopmakelaar levert u, door onze ervaring, unieke formule en werkwijze een mooie besparing op. Bovendien scheelt het tijd. En tijdens de aankoopbegeleiding voorkomen we mogelijke problemen door onwetendheid. Wij handelen altijd vanuit uw belang. Daarnaast zijn wij ruim 30 jaar werkzaam geweest in de financiële/organisatorische discipline van de bouw. Hierdoor hebben we brede kennis in het vakgebied. Tijdens de aankoopbegeleiding van een woning pakken we bijvoorbeeld meteen de bouwkundige inspectie mee.


Neem VRIJBLIJVEND contact met ons op | 076 530 93 15


Aankoopbegeleiding woning

Tijdens het kopen van een woning krijgt u te maken met veel onbekende zaken, zoals financiële, bouwkundige en juridische vraagstukken. Een woning kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Voor onze aankoopmakelaars wel. Het is van belang om de woning van uw dromen te kunnen vinden en te kunnen kopen voor de juiste prijs. Dit realiseren wij allemaal tijdens de aankoopbegeleiding. Wij begeleiden uw aankoop van het begin tot het einde. Eerst zoeken we samen een woning waar u zichzelf ziet wonen en we beëindigen de aankoopbegeleiding na het afronden van de aankoop bij de notaris.

Waarom aankoopmakelaar?

Houd in de gaten dat een verkopend makelaar alleen in de belangen van de verkoper van de woning optreedt en een zo goed mogelijk resultaat voor de verkoper wil halen. Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar? Wij zullen als aankoopmakelaar tijdens de aankoopbegeleiding van een woning in uw belangen handelen. We kunnen u begeleiden tijdens bezichtigingen. Terwijl u bekijkt of de woning aan uw wensenlijstje voldoet kijken wij verder naar de technische en juridische aspecten. Dit kunnen we uiteindelijk allemaal meenemen in de onderhandelingen. Wij beseffen dat een woning meer is dan alleen een stapel stenen en staan 24/7 voor u klaar. Daarom zijn wij een geschikte partner als aankoopmakelaar en zorgen we voor de perfecte aankoopbegeleiding. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken voor een woning in Breda en omliggende gemeenten.


Onafhankelijk – Vanuit aankoopbelang – No Cure No Pay


Struijk Vastgoedexpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Struijk VastgoedExpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Je bespaart door kansen zien en goed onderhandelen

Struijk VastgoedExpertise beseft dat onroerend goed meer is dan een stapel stenen. Als u op zoek bent naar een deskundig en helder advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Struijk VastgoedExpertise voert haar dienstverlening op basis van een 24/7 en betrokken mentaliteit, waarbij de klant centraal staat.