Menu

Menu

Een unieke formule in combinatie met ervaring dat is onze kracht.

Aankoopmakelaar Breda

Wilt u graag een woning kopen in Breda of een van de omliggende gemeenten, maar weet u niet goed wat er leuk is in de stad? Wilt u graag in een kindvriendelijke buurt wonen of juist in het gezellige centrum of in een gemeenten rondom Breda? Bent u benieuwd welke woning het beste bij u past? Struijk VastgoedExpertise is de aankoopmakelaar in Breda en omliggende gemeenten die u hierbij kan helpen. Wij behoeden u voor de valkuilen die een huis kopen met zich mee kan brengen en helpen u graag een geschikte woning te vinden. Bel ons op en we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wat is een aankoopmakelaar?

Als u zich laat begeleiden door een makelaar bij het kopen van een woning, dan spreekt u van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo helpt een aankoopmakelaar bij het bepalen van de waarde van het huis en bij de onderhandelingen. Zo staat u niet alleen tegenover een makelaar die alleen de belangen van een verkoper behartigt. Een aankoopmakelaar neemt de zorgen uit handen, bespaart tijd en geld en doet alle werkzaamheden in uw belang.

Waarom een aankoopmakelaar?

Wij van Struijk VastgoedExpertise kennen Breda en de omgeving als geen ander en hebben veel ervaring en kennis van de lokale Bredase huizenmarkt. Wij helpen u bij het hele proces van het zoeken van een woning tot de eigendomsoverdracht als aankoopmakelaar in Breda en omliggende gemeenten. Als u een woning op het oog heeft dan ziet u vanzelf of deze aan uw eisen voldoet. Maar hoe zit het bouwkundig? En zijn de juridische zaken op orde? En met welk bod kunt u het beste openen? Dit zijn zaken waar wij u als aankoopmakelaar Breda mee kunnen helpen.


Neem VRIJBLIJVEND contact met ons op | 076 530 93 15


Kosten aankoopmakelaar

De kosten voor een aankoopmakelaar verschillen nogal per kantoor. Als u voor de juiste aankoopmakelaar in Breda of omliggende gemeenten kiest, kan u dit een hoop geld schelen. Wij vragen als aankoopmakelaar Breda slechts een percentage van het onderhandelingsresultaat. Hierdoor worden wij ook gestimuleerd om zo positief mogelijk voor u te onderhandelen. De meeste (aankoop)makelaars rekenen een standaard percentage van de definitieve aankoopprijs. Wettelijk is er geen standaard bedrag voor courtage vastgesteld. Dus iedere aankoopmakelaar kan een andere prijs vragen.

Aankoopmakelaar Breda

Als u op zoek bent naar helder en deskundig advies, dan zijn wij de juiste aankoopmakelaar Breda voor u. Wij voeren onze dienstverlening op basis van een 24/7 en betrokken mentaliteit, waarbij u als klant centraal staat. Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw wensen te bespreken.


Onafhankelijk – Vanuit aankoopbelang – No Cure No Pay


Struijk Vastgoedexpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Struijk VastgoedExpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Je bespaart door kansen zien en goed onderhandelen

Struijk VastgoedExpertise beseft dat onroerend goed meer is dan een stapel stenen. Als u op zoek bent naar een deskundig en helder advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Struijk VastgoedExpertise voert haar dienstverlening op basis van een 24/7 en betrokken mentaliteit, waarbij de klant centraal staat.