Menu

Menu

Een unieke formule in combinatie met ervaring dat is onze kracht.

Huis kopen Breda

Wilt u een huis kopen in Breda of de omliggende gemeenten? Wilt u vanuit het noorden van Nederland verhuizen naar Breda of vanuit Breda een ander huis kopen in Breda of naar de omliggende gemeenten verhuizen? Bent u benieuwd naar welke woning u het beste kunt kopen op basis van uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met het juiste huis kopen in Breda of omliggende gemeenten, op alle vlakken. Dit begint bij het zoeken van het huis dat bij u past, het vaststellen van de waarde van de woning tot en met de handtekening onder de koopakte. 

Wonen in Breda

Breda heeft volgens de gegevens van de Gemeente Breda op 1 januari 2016 81.615 woningen en hiervan staan er in februari 2017 816 te koop. Breda heeft verschillende leuke buurten om te wonen, zoals het historisch centrum. De binnenstad van Breda kreeg in 2009 de titel beste binnenstad van Nederland. Breda heeft dus veel te bieden. De woningen in Breda zijn verdeeld over zeven stadsdelen: Breda Centrum, Breda Noord-West (Haagse Beemden), Breda Noord, Breda Zuid, Breda Zuid-Oost, Breda West en Breda Oost. Breda heeft voor ieder wat wils qua buurten en woningen. Daarom is het een ideale stad om een huis te kopen.


Neem VRIJBLIJVEND contact met ons op | 076 530 93 15


Huis kopen in Breda

Welk huis u ook wilt kopen in Breda of omliggende gemeenten, een bestaand huis of een nieuwbouwhuis, we helpen u graag door het gehele aankoopproces heen. Het kopen van een huis is een van de grootste investeringen in uw leven. Dit dient natuurlijk helemaal goed te gaan. Als aankoopmakelaar helpen wij u bij alle fases van een huis kopen. Hierbij handelen we vanuit uw belangen, wensen en mogelijkheden. Wat is uw budget? Wat kunt u lenen? Wilt u meteen verhuizen of wilt u eerst nog klussen? Daarnaast kijken wij verder naar zaken waar u misschien niet meteen aan denkt of de benodigde kennis van heeft. Wat is de werkelijke waarde van de woning? Is de bouwkundige keuring in orde? Hoe zit het met het energielabel en milieuaspecten? Enzovoorts. Zoals u ziet komt er veel kijken bij het kopen van een huis. Maar onze experts hebben de juiste kennis en ervaring op alle gebieden. Zo verzamelen wij alle gegevens en nemen al deze aspecten mee in ons aankoopadvies en de onderhandelingen. Kortom, wij helpen u van begin tot eind bij het vinden van uw droomhuis in Breda of omliggende gemeenten en zorgen dat u hier niet te veel voor betaalt. Dit alles doen wij zo duidelijk als mogelijk voor de klant. Dit maakt onze formule uniek.

Heeft u hulp nodig bij het kopen van een huis in Breda of in de omliggende gemeenten? Bel ons even op, dan gaan we vandaag nog voor u aan de slag!


Onafhankelijk – Vanuit aankoopbelang – No Cure No Pay


Struijk Vastgoedexpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Struijk VastgoedExpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Je bespaart door kansen zien en goed onderhandelen

Struijk VastgoedExpertise beseft dat onroerend goed meer is dan een stapel stenen. Als u op zoek bent naar een deskundig en helder advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Struijk VastgoedExpertise voert haar dienstverlening op basis van een 24/7 en betrokken mentaliteit, waarbij de klant centraal staat.