Menu

Menu

Een unieke formule in combinatie met ervaring dat is onze kracht.

Appartement kopen Breda

Wilt u een appartement kopen in Breda of omliggende gemeenten? Het kopen van een appartement gaat anders in zijn werk dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met juridische aspecten en gedeelde eigendommen.

Appartement Breda kopen

U bent op zoek naar uw droom appartement in Breda of de omliggende gemeenten. Bij deze zoektocht komen verschillende zaken aan de orde. Een appartement kopen is een belangrijke beslissing en daarbij wilt u uiteraard geen risico’s lopen of te veel betalen. Ook wilt u geen gebreken over het hoofd zien. Als aankoopmakelaar helpen wij u daarbij. We hebben alle benodigde kennis in huis. Van de bouwsector tot en met alle notariële zaken. Bij de aankoop van een appartement denken we met u mee en handelen we vanuit uw belangen.

Koopproces appartement

Bij de zoektocht naar uw appartement in Breda of omliggende gemeenten beginnen we met het kijken naar wat uw voorkeur is qua wijk in Breda en wat uw wensen zijn waar het appartement aan moet voldoen. Dan gaan wij, samen met u, op zoek naar een appartement in Breda of de omliggende gemeenten. Met onze ervaring kennen we de woningmarkt van Breda en omliggende gemeenten als geen ander en vinden we als eerste het appartement dat helemaal aansluit op uw wensen. Daarna is het het tijd voor een bezichtiging. Is het appartement helemaal naar uw zin? Dan starten we met de onderhandeling.


Neem VRIJBLIJVEND contact met ons op | 076 530 93 15


Sterk in onderhandelen

Als we een geschikt appartement hebben gevonden gaan we onderhandelen. Daarbij stemmen we onze strategie af op uw wensen en de situatie. Wat is de vraagprijs? Wat wilt u maximaal bieden? Is er veel concurrentie? Wilt u snel in het appartement trekken? Enzovoorts. Hierbij komt onze unieke formule naar voren. Door de kennis van de bouwsector heeft Struijk VastgoedExpertise makelaar een streepje voor. Wij zien alle mogelijkheden. Daarnaast werkt onze formule goed omdat we maar een klein deel van het onderhandelingsresultaat rekenen. Dit stimuleert ons om zo goed mogelijk te onderhandelen voor u zodat u uw appartement voor de meest gunstige prijs en onder de beste voorwaarden kunt kopen.

Verschil appartement kopen of huis

Een appartement kopen zonder aankoopmakelaar bespaart kosten zou u denken. Maar er komt veel meer kijken bij het kopen van een appartement dan bij een eengezinswoning. Er zitten veel juridische haken en ogen aan een appartement kopen. U koopt namelijk niet het gehele pand, maar het recht om een deel van het pand te mogen gebruiken. Zo heeft u bijvoorbeeld te maken met de Vereniging van Eigenaren (VvE) en servicekosten. Hierbij komen veel zaken kijken en daarom is het juist bij het kopen van een appartement van belang om een aankoopmakelaar in te schakelen. Niet alleen voor het veilige gevoel, maar ook voor de juiste prijs en de juridische aspecten. Uiteindelijk bent u zo voordeliger uit.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen bij het kopen van een appartement in Breda of omliggende gemeenten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 530 93 15 of stuur een bericht via het contactformulier.


Onafhankelijk – Vanuit aankoopbelang – No Cure No Pay


Struijk Vastgoedexpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Struijk VastgoedExpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Je bespaart door kansen zien en goed onderhandelen

Struijk VastgoedExpertise beseft dat onroerend goed meer is dan een stapel stenen. Als u op zoek bent naar een deskundig en helder advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Struijk VastgoedExpertise voert haar dienstverlening op basis van een 24/7 en betrokken mentaliteit, waarbij de klant centraal staat.