Menu

Menu

Frits Struijk

Frits

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de financieel/organisatorische discipline van de bouw heeft hij in 2005 de makelaarsbevoegdheid behaald en is toen een makelaarskantoor gestart. Met de brede kennis en visie in dit vakgebied en uit het verleden is Frits met passie een echte dienstverlener met oog voor de mens achter het onroerend goed.
Over onze formule
Maak een afspraak

 • Een slimme zet:
  De kosten voor een aankoopmakelaar variëren per makelaarskantoor. Op deze manier kan een aankoopmakelaar veel geld kosten, hoewel het u geld oplevert wanneer u voor de juiste kiest.
 • Een besparing:
  De traditionele makelaar rekent een specifiek percentage van de definitieve aankoopprijs. Struijk VastgoedExpertise kiest voor een aanpak die juist voor de koper gunstig is.
 • Sterk onderhandelen:
  Onze formule werkt doordat wij slechts een percentage van het onderhandelingsresultaat berekenen. Dit stimuleert ons om zo goed mogelijk te onderhandelen voor u.
 • De juiste keuze:
  Door onze werkwijze en formule staat de klant en niet het pand centraal. Struijk VastgoedExpertise is dan ook uw beste partner bij het kopen van uw vastgoed.

Onze formule
De kosten voor een aankoopmakelaar variëren per makelaarskantoor. Dit komt doordat iedere makelaar zelf mag weten welk tarief gehanteerd wordt. Men zou verwachten dat een aankoopmakelaar daardoor heel goedkoop is, gezien de hevige concurrentie tussen de makelaars. Helaas is dit niet waar. Een aankoopmakelaar kan veel geld kosten, hoewel het u geld oplevert wanneer u voor de juiste makelaar kiest.

Struijk Vastgoedexpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Struijk VastgoedExpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Je bespaart door kansen zien en goed onderhandelen

Struijk VastgoedExpertise beseft dat onroerend goed meer is dan een stapel stenen. Als u op zoek bent naar een deskundig en helder advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Struijk VastgoedExpertise voert haar dienstverlening op basis van een 24/7 en betrokken mentaliteit, waarbij de klant centraal staat.