Menu

Menu

Een unieke formule in combinatie met ervaring dat is onze kracht.

Vastgoedmakelaar Breda

In Breda en de omliggende gemeenten is een ruim aanbod van woningen en appartementen te vinden. Deze zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar. Er is dus altijd wel een woning die past bij uw budget. Maar om die ene perfecte woning te vinden tussen al het vastgoed aanbod in Breda of de omliggende gemeenten is een lastig karwei. Struijk VastgoedExpertise helpt u daar graag bij. Als vastgoedmakelaar hebben we een compleet overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Breda. Met al onze kennis kunnen we u van het juiste advies voorzien en geven we u de juiste begeleiding bij het aankoopproces.

Bent u op zoek naar een koopwoning of koopappartement in Breda of de omliggende gemeenten? Schakel dan de hulp in van onze vastgoedexpert en vind uw droomwoning.


Neem VRIJBLIJVEND contact met ons op | 076 530 93 15


Vastgoed Breda

Kennis van panden heeft een hoge prioriteit bij Struijk VastgoedExpertise. Wij hebben alle kennis van statuten, huishoudelijke reglementen van de VvE, onderzoek van de eigendomsakte en nog veel meer. We hebben dus alle kennis omtrent vastgoed in huis om de aankoop van uw droomhuis makkelijker te maken. We zijn daarnaast op de hoogte van al het beschikbare vastgoed in Breda en de omliggende gemeenten. Zo kunnen we precies dat huis of appartement vinden dat aan uw criteria voldoet. Bekijk samen met ons het vastgoed van Breda en vind uw gewenste woning.

Vastgoedexpert

Struijk VastgoedExpertise helpt u bij de aankoop van uw droomhuis of appartement. Aangezien de wetgeving rondom het kopen van onroerend goed eigenlijk steeds complexer wordt is een vastgoedmakelaar zeker een meerwaarde. Onze dagelijkse bezigheden zijn onder andere:

• De waarde van een pand inschatten
• Bezichtigingen begeleiden
• De financiering begeleiden
• Alle benodigde gegevens en documenten verzamelen
• Op de hoogte zijn van en herkennen van mogelijke clausules in overeenkomsten
• Onderhandelingen voeren

We zijn ook bekend met veelvoorkomende knelpunten en hebben hier snel een strategie voor paraat. Als u een beroep doet op onze vastgoedexpertise zorgen we voor inzichtelijkheid in alle bijkomstigheden bij het kopen van vastgoed.

Vastgoedmakelaar inschakelen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Struijk Vastgoedexpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Struijk VastgoedExpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Je bespaart door kansen zien en goed onderhandelen

Struijk VastgoedExpertise beseft dat onroerend goed meer is dan een stapel stenen. Als u op zoek bent naar een deskundig en helder advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Struijk VastgoedExpertise voert haar dienstverlening op basis van een 24/7 en betrokken mentaliteit, waarbij de klant centraal staat.