Menu

Menu

Een unieke formule in combinatie met ervaring dat is onze kracht.

Huis kopen starter

Spannend! Ga je je eerste huis kopen?! Het leukste gedeelte, maar misschien ook meteen het moeilijkste gedeelte, is het zoeken naar je droomhuis. Wil je nieuwbouw, wil je een bestaand huis of een appartement kopen als starter? Wil je midden in het centrum van Breda wonen of wil je liever meer aan de rand van de stad wonen of in een van de omliggende gemeenten? Dichtbij het station, of juist uit de herrie. Struijk aankoopmakelaar is er voor jou om je hierbij te helpen.

Doe het niet alleen

Het is lastig om je eerste huis te kopen als starter dus het is fijn als je hierbij wordt geholpen. Wij zijn aankoopmakelaar, dit houdt in dat wij je bij het gehele aankoopproces helpen, begeleiden en adviseren. Of je nu uit de buurt komt of naar Breda komt, wij vinden samen met jou of jullie de perfecte woning. Er komt veel kijken bij een huis kopen als starter. Dus onze belangrijkste tip is, doe het niet alleen. Het inschakelen van een aankoopmakelaar of hypotheekadviseur is niet verplicht, maar wel aan te raden.


Neem VRIJBLIJVEND contact met ons op | 076 530 93 15


Huis kopen als starter met Struijk VastgoedExpertise

Struijk VastgoedExpertise komt uit de omgeving Breda dus kent de stad als geen ander, net zoals alle starterswoningen. Frits Struijk heeft eerst ruim dertig jaar in de bouw gewerkt, hierdoor hebben wij een brede kennis van onroerend goed en kijken wij verder dan alleen het aspect huis kopen. Voor veel jonge stellen of individuen is de twijfel groot om eerst te huren of toch meteen te kopen. Huren lijkt makkelijker en voordeliger, omdat je in dit geval ook een huurtoeslag kunt krijgen. Alleen is het kopen van een woning voor een starter voordeliger op lange termijn. Je bouwt natuurlijk vermogen op omdat de woning na het aflossen van de hypotheek van jou wordt.

Eerste huis kopen starter

Hoe kunnen wij helpen bij het eerste huis kopen als starter? Wij hebben alle benodigde kennis voor het aankopen van een huis en de nodige kennis om te voorkomen dat je teveel betaalt voor een woning. Ook kunnen wij bij het kopen van een huis jou als starter helpen door middel van onze bouwkundige kennis. Zo kunnen wij meteen een bouwkundige inspectie doen. Wij begeleiden je van het begin tot het einde bij een huis kopen als starter, waarbij jij als klant centraal staat. Wij kiezen voor een aanpak die voor jou als koper gunstig is.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 530 93 15.


Onafhankelijk – Vanuit aankoopbelang – No Cure No Pay


Struijk Vastgoedexpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Struijk VastgoedExpertise bespaarde ons een aanzienlijk bedrag op ons huis

Je bespaart door kansen zien en goed onderhandelen

Struijk VastgoedExpertise beseft dat onroerend goed meer is dan een stapel stenen. Als u op zoek bent naar een deskundig en helder advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Struijk VastgoedExpertise voert haar dienstverlening op basis van een 24/7 en betrokken mentaliteit, waarbij de klant centraal staat.